Zwangerschap

Je buik groeit en groeit, je voelt je kindje bewegen en nog even dan kan het aftellen gaan beginnen! 9 bijzondere maanden die waarschijnlijk een van de mooiste in je leven zijn. Hoe fantastisch is het om dit vast te leggen tijdens een zwangerschapsshoot!

Als jullie een shoot bij mij hebben gereserveerd stuur ik jullie via de mail de brochure ” Het mooiste resultaat ” toe. Hierin vindt je allerlei informatie over hoe we met elkaar het mooiste resultaat kunnen behalen, zoals kleding tips, locatie’s enz.

Tijdens de shoot draait het helemaal om jou, je kindje in je buik, je partner en natuurlijk zijn eventuele andere kindjes ook van harte welkom. We gaan er een super bijzonder en mooi moment van maken, waar jullie met een hele fijne herinnering aan terug denken.

Ik hoop dat als de bevalling geweest is en jullie jullie kindje in de armen hebben, jullie met een kriebel in je buik naar de foto’s terug kijken, wauw wat is het toch bijzonder!

Deze shoot is ook te combineren met andere shoots! Zoals bijvoorbeeld een fotosessie voor een foto op het geboortekaartje.

Kijk bij mijn tarieven voor meer informatie.