Newborn

Voor een newborn sessie kun je kiezen uit 2 optie’s, namelijk een kraamweek sessie of een newborn sessie. Ik zal je over beide iets vertellen.

Kraamweek fotosessie

Jullie kunnen er voor kiezen om wanneer jullie kindje geboren is, tijdens de kraamweek een mooie fotosessie van jullie nieuwe gezin te laten maken. Vaak gaat de kraamweek erg snel voorbij en omdat je als ouders zelf nog in een ‘roes’ bent, maak je hier soms weinig bewust van mee. Tijdens deze sessie kom ik 2-3 uur bij jullie thuis in de kraamweek en volg jullie ritme. Terwijl jullie jullie pasgeboren kindje voeden, in bad doen, aankleden, verschonen of lekker knuffelen maak ik de mooiste beelden van deze momenten. Heel puur, met een beetje extra. De beelden van deze sessie zullen jullie uiteindelijk bewerkt in zwart-wit ontvangen om de puurheid te benadrukken. Zwart-wit foto’s geven heel goed het moment puur weer, omdat er geen afleiding is van kleuren en past dus ook heel mooi bij deze sessie.

Newborn fotosessie

Ook kunnen jullie kiezen voor een newborn sessie. Ik heb de voorkeur baby’s binnen de eerste 5-15 dagen van hun prille leventje op de foto te zetten. Ze slapen dan nog heerlijk veel. De shoot vind plaats bij jullie thuis, ik ga op zoek naar de mooiste plekjes in jullie woning, in de woonkamer, slaapkamer en natuurlijk de baby kamer om jullie moment vast te leggen samen met jullie pas geboren kindje. Mijn stijl kun je herkennen aan puur met een beetje extra, ik wil jullie zien! Het pure van jullie gezin. Tijdens deze sessie style ik een klein beetje, ik maak wel gebruik van ‘wraps’ en eventueel een houten schaal, maar verder wil ik vooral de pure sfeer naar voren brengen zoals het is. Omdat jullie bij deze serie bij de reservering een bewerkingsvoorkeur kunnen uitspreken houd ik hier tijdens de sessie ook rekening mee. De duur van de shoot is vaak 2-3 uur. Ik volg hierin jullie kindje. Het belangrijkste is dat jullie en jullie kindje genieten, een ontspannen sfeer vind ik heel belangrijk.

Als jullie ervoor hebben gekozen dat ik jullie kindje mag fotograferen, dan stuur ik jullie een bestand toe waarin jullie kunnen lezen wat jullie kunnen verwachten tijdens de sessie. Natuurlijk kan het zo zijn dat jullie en/of jullie kindje er binnen 15 dagen niet aan toe is om gefotografeerd te worden. Mail/Bel mij dan gerust om andere opties te bespreken. Wil je juist een fotosessie voor op het geboorte kaartje? Laat mij dit dan voor de geboorte weten, dan kan ik rekening houden met het inplannen van de shoots.

Als je een newborn shoot al boekt tijdens je zwangerschap ben je altijd zeker van een plekje, maar ook als je al bevallen bent kun je altijd contact opnemen, wie weet is er nog een plekje vrij!