Fotoshoots

Er zijn zoveel mooie momenten om te fotograferen en iedereen is uniek. Met liefde fotografeer ik jou moment, puur met een beetje extra.

Als je bij mij een shoot boekt ga ik als volgt te werk: Via de mail stuur ik informatie over de keuze voor de shoot locatie. Bij een buiten shoot heb ik in de loop van mijn carrière al een aantal hele mooie plekjes gevonden om te fotograferen.

Hier kunnen jullie een locatie kiezen die goed bij jullie past. Mocht je zelf een voorkeur hebben voor een andere locatie, laat het me weten! Dit mag natuurlijk ook. Ook stuur ik een brochure mee waar je allerlei informatie vindt

over hoe we met elkaar het mooie resultaat behalen.

Op de dag van de sessie spreken we af op de locatie waar de sessie plaatsvindt. Wees niet nerveus! Dat is nergens voor nodig, ik ga jullie helemaal begeleiden tijdens de shoot. We houden de sfeer ontspannen en maken plezier!

Na de sessie begint voor mij het kieskeurige werk. Uit alle gemaakte beelden ga ik de mooiste selecteren en met heel veel liefde bewerken. Ik kies zelf de mooiste beelden van de shoot uit, niet alle beelden zijn namelijk geschikt voor de touch die ik ze mee geef.

Binnen ongeveer 14 dagen na de shoot krijgen jullie de foto’s geleverd zoals afgesproken! En dan hoop ik dat jullie net zo blij zijn met het resultaat als ik!

Spreekt mijn stijl je aan? Kijk dan verder op mijn shoot pagina’s en hopelijk zie ik je snel!