Het gezicht achter…

Hi, wat leuk dat je hier op mijn site terecht bent gekomen. Je overweegt misschien om een shoot te reserveren bij mij, super leuk! Maar eerst zal ik mijzelf dan eens aan je voorstellen…

Mijn naam is Mandy Need, 26 jaar en samen met mijn man en prachtige dochter (2 jaar) vorm ik een gezin. (in verwachting van zoon, aug ’18)

Van jongs af aan heeft het overbrengen van emoties door middel van kunst altijd al mijn interesse gehad. Na mijn avontuur op de dansacademie ben ik begonnen met fotograferen. Ik vind het geweldig om jullie mooie verhalen vast te mogen leggen en even mee te mogen genieten van jullie momenten.

Doormiddel van cursussen, workshops, maar vooral het geluk dat ik steeds weer deel uit mag maken van jullie momenten, bouw ik mijn ervaring op. Iets waar ik iedereen heel dankbaar voor ben

Ik werk graag op buiten locatie’s of bij jullie thuis voor een newborn en/of kraam sessie. Graag maak ik gebruik van natuurlijke tinten en materialen tijdens mijn shoots, dit geeft heel veel rust aan de foto.

Mijn werk staat voor, puur met een beetje extra. Ik wil jou zien!

Zo hoop ik dat je iets van mij te weten bent gekomen en dat mijn werk je aanspreekt. Kijk gerust nog even verder op mijn site. Maar ik ben reuze benieuwd naar jou verhaal!

Je mag me altijd mailen voor informatie, het lijkt me super leuk je te ontmoeten.Hopelijk tot snel!

Liefs, Mandy